Vi søker: Selger og "trainee" - pelagisk fisk

 Vårt firma er i vekst. For å øke verdiskapningen på produktene vi foredler fra havet søker vi etter selger og "trainee" med særlig kunnskap om og interesse for pelagiske arter. 

Vår nye selger skal fortrinnsvis ha erfaring fra markedsføring og salg av pelagiske produkt, og du skal ha høyere utdanning innen økonomi eller tilsvarende. 

Som selger må du kunne identifisere og utnytte kommersielle muligheter, samtidig som du fokuserer på bunnlinjen. Vår nye selger skal fortrinnsvis ha inngående kjennskap til pelagisk industri i Norge og utlandet, oppbygging og strukurelt rammeverk i flåte og industri, samt viktige kulturelle forhold i bransjen. 

Våre medarbeidere skal bygge nyttige nettverk og sette seg ambisiøse og krevende mål. Du må være analytisk, og anlegge ett bredt perspektiv, der du ser langsiktige konsekvenser av hendelser, planer og aktiviteter. I begge stillingene skal vi ha medarbeidere med stor arbeidskapasitet og høy integritet.

For oss er det en selvfølge at dere er trygge når dere snakker engelsk. Kunnskap i flere fremmedspråk blir sett på som en stor fordel. 

I Brødrene Sperre AS har vi EKTE, PERSONLIG, KUNNSKAPSRIK og OFFENSIV som våre kjerneverdier, og vi forventer at våre nye kollegaer opptrer i henhold til disse verdiene. 

Selv om du ikke har alle disse egenskapene, men mener du har den relevante erfaringen som skal til for å fylle stillingen, oppfordrer vi deg til å søke. 

For nærmere informasjon om ansettelsesprosessen ber vi deg om å ta kontakt med adm. dir. Inger-Marie Sperre, This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., mob. 924 03 932.

Arbeidssted: Konsernets hovedkontor på Ellingsøy, ved Ålesund. 

  • All pages bottom

    Fresh from the cold waters of the north